Rólunk

Biomed - Cégtörténet

Ismerjen meg!

Biomed - Otthon vagyunk a természetben

A gyógynövények csodálatos világán keresztül 2000-ben nyitottunk ablakot a természetre, amelyet szeretnénk szélesre tárni Ön előtt is! Az elmúlt évtizedekben sok százezer vásárló tapasztalhatta meg a Biomed gyógynövény-krémek és étrend-kiegészítők hatékonyságát és megbízhatóan magas minőségét.

A kezdetben megfogalmazott cél vezérel bennünket a továbbra is: olyan, bárki számára elérhető egészségmegőrzést elősegítő, tudományos alapokon nyugvó, hatásos fitoterápiás készítményeket fejleszteni és gyártani, amelyek a népgyógyászati tapasztalatok mellett a gyógynövénykutatás innovatív eredményeit is felhasználják. 

Küldetésünknek tekintjük az egyenletesen jó minőségű és hatásos termékek gyártását, ennek érdekében gondosan kiválasztott, minősített beszállítóktól származó, döntően gyógyszerkönyvi minőségű alap- és hatóanyagok felhasználásával készülnek termékeink. Modern és higiénikus, minőségi garanciát is biztosító csomagolóanyagaink ugyancsak stabil, elismert partnerektől érkeznek. Termékeink jellemzően nem tartalmaznak mesterséges szín- és illatanyagokat, hatóanyagaik természetes gyógynövény-kivonatok és illóolajok. Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük ügyelve a kedvező árak megtartására, hűséges fogyasztóink pedig már tudják, hogy rendszeres akciókkal, különleges csomagokkal igyekszünk időről-időre a vevőink kedvében járni.

Miért a biomed?

Minőség - megbízhatóság - kedvező ár

A minőség garanciái
 • Több évtizedes termékfejlesztési és gyártási tapasztalat gyógynövény készítményekkel
 • Saját tulajdonú hazai gyártóüzemek
  • Kozmetikai gyártó üzemünk igazoltan MSZ EN ISO 22716:2008 szerinti helyes gyártási gyakorlat (kozmetikai GMP) szerint működik
  • Étrend-kiegészítő üzemünk HACCP tanúsítvánnyal rendelkezik
 • Minőségi, ellenőrzött alap- és hatóanyagok 
Honnan az elnevezés?

A márkanév

A Biomed márkanév a mindenkori tevékenységgel összefüggő védettséget élvez 1994-től.

A márkanév két szótagból áll: a latin eredetű bio (élettel kapcsolatos szavak előtagja) és a med (az alapító tulajdonos családnévének első szótagja) szótagokból.

A márkanév garantálja
Történet

Gyógynövény - termesztéstől innovatív, hatékony és elérhető árú egészségmegőrző termékek gyártásáig

A magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező BIOMED Kft. jogelődje a BIOMED Bt. 1991-ben alakult. A kezdetekben gyógynövény-termesztéssel és feldolgozással foglalkozó vállalkozás 2000-ben korlátolt felelősségű társasággá alakult. Ekkortól a főtevékenység megváltozott: gyógynövény-kivonatokat és illóolajokat tartalmazó krémek, masszázsolajok és étrend-kiegészítő termékek fejlesztése, gyártása és forgalmazása lett. A BIOMED Kft. fő célja megbízható, egyenletesen jó minőségű és hatásos termékek gyártása és értékesítése kedvező árak mellett, az egészségmegőrzés érdekében. A termékkínálat folyamatosan bővül, évről-évre egyre több Biomed termék található a gyógyszertárak, gyógynövény-szaküzletek és drogériák polcain egységes arculattal, kiváló minőségben, és kedvező áron.

A vállalat gyártóüzemei a Nógrád megyei Egyházasdengeleg községben találhatóak. A modern gyártási és csomagolási technológiával felszerelt kozmetikai gyártó üzem MSZ EN ISO 22716:2008 szerint igazolt helyes gyártási gyakorlatnak (cGMP) megfelelően működik, az étrend-kiegészítő üzem HACCP tanúsítvánnyal rendelkezik.

A társaság nagy figyelmet fordít a tiszta és egészséges munkakörnyezetre, a természeti erőforrásokkal való tudatos, takarékos gazdálkodásra, és a társadalmi szerepvállalásra kiemelten sport és egészségmegőrzés területén. A Biomed Kft. a kezdetektől névadó szponzora a Palotáson megrendezésre kerülő Biomed Tókerülő Futásnak, amely regionális szinten jelentős sporteseménnyé fejlődött a 2005-ben megrendezett első verseny óta.

A gazdasági társaság munkatársai több évtizedes gyártási, minőségbiztosítási, értékesítési tapasztalattal rendelkeznek az adott szakterületeken (gyógyszerek, gyógytermékek, kozmetikai termékek, étrend-kiegészítő termékek).

A BIOMED márkanév a mindenkori tevékenységgel összefüggő védettséget élvez 1994-től Magyarországon, Európa 14 országában és az Egyesült Államokban.

biomed

Otthon a természetben

Otthon a természetben – otthon a gyógynövények világában! Szeretnénk szélesre tárni ön előtt is azt a természetre nyíló ablakot, mely bepillantást enged ebbe a csodálatos világába. Kérjük forduljon bizalommal a Biomed termékek és a Biomed felé! Várjuk észrevételeit, véleményét, és javaslatait.

Medgyesi Bálint
ügyvezető

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon nekünk!

Év tapasztalat
0
Országban
0
Termék
0 +
Elégedettség
0 %

  Töltse ki az űrlapot!

  Olvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.


  Hírlevél

  Iratkozzon fel!