Nyereményjáték

Nyereményjátékaink

HAT KÉRDÉS HAT VÁLASZ promóciós játék

Azon vásárlóink között, akik a minden termékünkhöz mellékelt Fogyasztói Tájékoztató leválasztható részét képező promóciós játékot helyesen kitöltik és visszaküldik címünkre, 5 db 5.000 Ft értékű ajándékcsomagot sorsolunk ki.

Hivatalos játékszabály és adatvédelmi szabályzat

Megtartottuk a 2023. évi sorsolást az október 31-ig feladott HAT KÉRDÉS – HAT VÁLASZ promóciós játékszelvényekből, a nyerteseknek ezúton gratulálunk:

Botlik Imre – Szeghalom
Czine Krisztina – Vásárosnamény
Gyöngy Tünde – Miskolc
Meilinger Judit – Felsőnyék
Szász József Imréné – Arnót

* A promóciós játékban nem vehetnek részt a Biomed Kft alkalmazottai, hozzátartozóik, valamint a Biomed termékek nagykereskedői, kiskereskedői és azok alkalmazottai. A nyeremény készpénzre nem váltható.

A „NYERJEN A MINŐSÉGGEL” promóciós játék- LEZÁRULT!

2021. december 6-án közjegyző jelenlétében kisorsoltuk “NYERJEN A MINŐSÉGGEL!” játékunk nyerteseit.

Az 500.000 Ft-os főnyereményt nyerte: Kántás Erzsébet – Veszprém

A különdíj nyertesei:
Simon Nándorné – Ipolydamásd és Danczi Andrea – Budakeszi

Örömhír az ünnepekre!

Átadtuk a 2021-es „Nyerjen a minőséggel!” játékunk 500.000 Ft-os főnyereményét és a különdíjakat!

Kántás Erzsébetet vásárlás közben érte a váratlan, jó hír, hogy ő lett kisorsolva idei játékunk fődíj nyereményére. Először el sem hitte, hogy ekkora szerencse érte, de aztán beugrott, hogy melyik termékkel vett részt a promóción és hazafelé az autóban végig azon gondolkodott, hogy legyen ott a blokk és promóciós szelvény, ahová előzőleg tette. Ahogy hazaért, azonnal berohant a lakásba, „kabátostul, cipőstül” és előkereste a nyertes blokkot és szelvényt, majd örömujjongásban tört ki.

Férje enyhe visszér problémájára keresett természetes hatóanyagú megoldást, hogy külsőleg is segítsék a gyógyulási folyamatot és az egyik áruházban kapott ötleteket arra, hogy mit keressen és rátalált a Biomed Vadgesztenye FORTE krémre. Megvásárolta, a dobozán látott címke alapján pedig jelentkezett a nyereményjátékra.

Férje hazatértekor már higgadt állapotban tudta megosztani vele a jó hírt, ezért az első hitetlenkedés után együtt örültek a szerencséjüknek.

„A Biomed Vadgesztenye FORTE krémet férjem használja elsősorban, azonban mikor fáradtnak érzem a lábamat én is csenek el belőle.” – osztja meg velünk nyertesünk, aki már 5 éve használója termékeinknek. – „4-5 éve volt egy térdsérülésem és akkor kezdtem el vásárolni a Biomed Fekete nadálytő Krémet, ami bevált, szintúgy a Biomed Körömvirág Krém, ezeket évek óta vásároljuk. Édesanyám pedig a Biomed Fokhagyma Forte kapszulát szereti használni. De most, hogy ilyen szerencse ért, fel fogom térképezni a teljes termékkínálatot, mert szívesebben nyúlunk a természetes hatóanyagú krémekhez.”

„A Biomed Vadgesztenye FORTE krémet férjem használja elsősorban, azonban mikor fáradtnak érzem a lábamat én is csenek el belőle.”

 – osztja meg velünk nyertesünk, aki már 5 éve használója termékeinknek. – „4-5 éve volt egy térdsérülésem és akkor kezdtem el vásárolni a Biomed Fekete nadálytő Krémet, ami bevált, szintúgy a Biomed Körömvirág Krém, ezeket évek óta vásároljuk. Édesanyám pedig a Biomed Fokhagyma Forte kapszulát szereti használni. De most, hogy ilyen szerencse ért, fel fogom térképezni a teljes termékkínálatot, mert szívesebben nyúlunk a természetes hatóanyagú krémekhez.”

Erzsébet még sosem nyert nagy értékű nyereményt, ez az első alkalom, ráadásul karácsony előtt lepte meg a sors. Szűk baráti köre is kérdezte már tőle, mire fogja költeni nyereményét?

„Épp a minap fordult meg a fejemben, hogy hú de jól fog mutatni a bankszámlámon ez az összeg, mivel lesz a közeljövőben egy nagyobb beruházásunk autó ügyben és ahhoz szeretnénk hozzárakni, tehát nem aprózzuk el.”

Simon Nándorné és Danczi Andrea együtt neveztek a Biomed különdíj nyereményére, melynek lényege volt, hogy a játékosok barátaikat, ismerőseiket, családtagjaikat ösztönözzék és hívják meg a játékban való részvételre.

Andrea és édesanyja is 2 éve fedezték fel a Biomed termékeket és azóta is meg vannak elégedve velük, rendszeresen használják őket. Az édesanya egy kis faluban lakik, ahol nehezen jut hozzá a gyógynövény termékekhez, különös tekintettel a jelenlegi pandémiás helyzetre, így Budakeszin élő lányát szokta megbízni a Biomed termékek beszerzésével is.

„Lányom egyik barátnője gyógyszerész, ő ajánlotta nekünk két éve a Biomed termékeket, akkor kezdtük el használni őket. A Biomed Rozmaring FORTE krémet a párom használja, izom fájdalmakra, a térdére, a Biomed Körömvirág krém FORTE változatát pedig én, mert a kezem sokszor repedezik ki a hidegben.” – osztotta meg velünk Simon Nándorné.

„A Biomed Körömvirág krém FORTE-t mostanában napi szinten használom, mert a hideg miatt berepedezik a kézfejem és más kézkrém kicsípi de ez a krém nem. A Vadgesztenye FORTE krémet is szoktam használni, mivel a munkámhoz hozzátartozik, hogy magas sarkú cipő van egész nap rajtam, amitől fáj és elfárad a vádlim és jól esik neki a masszázs ezzel a krémmel.” – tudtuk meg Andreától.

Korábban már volt rá példa, hogy kisebb díjakat nyertek szerencsés nyerteseink, mivel nyitott szemmel járnak és azoknál a termékeknél, amiket használnak, szívesen részt vesznek a nyereményjátékokban, azonban különdíjat még sosem nyertek. Nagyon örülnek neki, hogy többféle termék van a csomagban és a Biomed étrend-kiegészítő termékekre is nagyon kíváncsiak.

Simon Nándorné a Biomed Tőzegáfonya kapszulát fogja kipróbálni, mivel munkája miatt sokat kerékpározik és a hidegben könnyen felfázik. Andrea pedig a Biomed Valeriana TRIO-t nézte ki elsősorban, mivel párja munkahelyi környezetváltozásainak következtében mindkettejüket sok stressz éri és nyugtalanul alszanak. Reméli, hogy ezután nyugodtabban fognak tudni pihenni. Édesapja pedig biztonsági őrként dolgozik egy hídépítésnél, ezért a nyílt terepen ki van téve ő is a felfázásnak, a férfi gondoknak, így arra gondoltak, hogy a Biomed Pepomed Plus Tökmagolaj kapszulát fogják kipróbáltatni vele.

Gratulálunk nyerteseinknek és kellemes ünnepeket kívánunk nekik!

A „NYERJEN A MINŐSÉGGEL” promóciós játék – LEZÁRULT!

Főnyeremény 500.000,- Ft
+ havi nyeremény: havonta 3 db 5.000 Ft értékű Biomed webshop kupon
+ különdíj: 2 db 20.000 Ft értékű Biomed ajándékcsomag

Vásároljon most promóciós címkével ellátott Biomed terméket és vegyen részt a nyereményjátékban!

A játék időtartama: 2021. április 5. – 2021. november 28.

Játék részletei és részvétel

Hivatalos játékszabály és adatvédelmi szabályzat

A „NYERJEN 13. HAVI FIZETÉST!*” promóciós játék – LEZÁRULT!

2018. december 13-án közjegyző jelenlétében kisorsoltuk “NYERJEN 13. HAVI FIZETÉST!” nyereményjátékunk nyerteseit.

A 197.500 Ft-os fődíjat bankkártya formájában nyerte: Simonné Kőgl Mária – Budapest
A további nyeremények (3 db egyenként 10.000 Ft értékű Biomed ajándékcsomag) nyertesei:

Jánóczki Gusztávné – Hajdúdorog
Toronyayné Tímea – Miskolc
Szőkéné Bera Szilvia – Algyő

Nyerteseinknek gratulálunk, és minden pályázónak köszönjük, hogy részt vett a játékban!

*Főnyeremény: 197.500 Ft bankkártyára feltöltve (amely összeg megegyezik a 2017. évi hazai nettó átlagkeresettel, forrás: ksh.hu)

„NYERJEN 13. HAVI FIZETÉST!*” promóciós játék

Most a Biomed Rozmaring, Fekete nadálytő, Ördögcsáklya és Árnika krémekkel 13. HAVI FIZETÉST NYERHET!

*Főnyeremény: 197.500 Ft bankkártyára feltöltve (amely összeg megegyezik a 2017. évi hazai nettó átlagkeresettel, forrás: ksh.hu)

 

További nyeremények: 3 db 10.000 Ft értékű Biomed ajándékcsomag

Vásároljon a promócióban részt vevő, „Nyerjen 13. havi fizetést!” feliratú címkével ellátott Biomed gyógynövény-krémet, küldje vissza az eredeti, hiánytalanul kitöltött promóciós szelvényt, amelyet a dobozban talál 2018.11.30-ig az alábbi címre:

BIOMED – Nyerjen 13. havi fizetést! 1461 Budapest 94., Pf. 22.

A promóciós játékban részt vevő termékek:

Biomed Árnika krém 60 g
Biomed Fekete nadálytő krém 60 g, FORTE 60 g, és DUPLA 2×60 g
Biomed Ördögcsáklya krém 70 g
Biomed Rozmaring krém 70 g, FORTE 70 g, és DUPLA 2×70 g

A promóciós játékban kizárólag a „Nyerjen 13. havi fizetést!” promóciós matricával ellátott, fenti felsorolásban megtalálható termékek vesznek részt, a készlet erejéig.

Hivatalos játékszabály és adatvédelmi szabályzat

A „Nyerjen 13. havi fizetést!” promóciós játék beküldési határideje: 2018.11.30.

Meglepetés az ünnepek előtt!

– kisorsoltuk „Nyerjen a minőséggel!” játékunk fődíjasát, aki 300.000 Ft-tal lett gazdagabb!

Strifler-Siró Stefánia épp Tiszafüreden nyaralt, mikor az ottani patikába betérve egy Vadgesztenye Dupla krémet vásárolt és a kifüggesztett plakátról értesült a nyereményjátékról.

„Anyukám és én használjuk ezt a terméket, azért vettem dupla csomagot, hogy egy legyen nekem, egy pedig neki” – újságolta boldog nyertesünk, aki már 3 éve használója termékeinknek. A Biomed Vadgesztenye krémet megelőzésre alkalmazzák, visszeres panaszokra. A Biomed Körömvirág FORTE krémből mindig van otthonában, ráadásul ezt kifejezetten keresni szokta nyertesünk, mert nem is kapható ilyen más márkában. Bőrpírra, száraz bőrre használja. Legutóbb pedig a Biomed Árnika krémet próbálta ki gyermeke sport sérülésére, kék-zöld foltjaira, ami annyira bevált, hogy egy születésnapi ugrálóváras program után ajánlotta az óvodás csoportjában a szülőknek is. Télen pedig megpróbálja a Spectrum multivitamint, mert az segíti az immunrendszer működését és a Biomed Vadgesztenye tablettát a krém kiegészítéseképpen.

Jó időben érkezett a jó hír Stefániához, aki óvónőként dolgozik és épp a lakást alakítják át – a gyerekszoba és a fürdő lesz felújítva. Mivel korábban csak apróságokat nyert (bögre, írószer és 300 Ft a Lovin), így igen meglepődött a hír hallatán.
„Az értesítés után elkezdtem keresni a blokkot, szerencsére megtaláltam és megnyugodtam. Ezután szóltam a családomnak – a gyermekem rögtön megkérdezte, hogy akkor ezt megünnepelhetnénk-e egy nagy pizzával? Óriás pizzát kért!”

Gratulálunk nyertesünknek és kellemes ünnepi készülődést kívánunk a szép, új otthoni környezetben!

NYERJEN A MINŐSÉGGEL! nyereményjáték 2017 – LEZÁRULT!
  1. november 15-én közjegyző jelenlétében kisorsoltuk “Nyerjen a minőséggel!” nyereményjátékunk nyertesét.

A 300.000 Ft-os fődíjat nyerte:
Strifler-Siró Stefánia Ilona – Budapest

A 2017. augusztus 2-án kisorsolt 100.000 Ft-os félidei nyereményt nyerte: Hajdu István – Orosháza

Nyerteseinknek gratulálunk, és minden pályázónak köszönjük, hogy részt vett a játékban!

A nyereményjátékban részt vevő termékek

Biomed Körömvirág krém 60 g
Biomed Körömvirág krém DUPLA 2×60 g
Biomed Körömvirágkrém FORTE 60 g
Biomed Vadgesztenye krém 60 g
Biomed Vadgesztenye krém DUPLA 2×60 g
Biomed Vadgesztenye krém FORTE 60 g

A MINŐSÉGGEL MOST ÖN IS NYERHET! nyereményjáték – LEZÁRULT!

2016 november 10-én közjegyző jelenlétében kisorsoltuk „A minőséggel most nyerhet!” nyereményjátékunk nyerteseit, akiknek neveit az alábbiakban közöljük:

Fődíj – a 300.000 Ft-tal feltöltött bankkártyát nyerte: Riffer Tiborné

További díjak – a 3 db 10.000 Ft értékű Biomed ajándékcsomagot nyerték:
Antal Gézáné
Bernáthné Turányi Erika
Horváthné O. Gabriella

Minden nyertesnek gratulálunk, és minden játékosnak köszönjük a visszaküldött szelvényeket!

A játék időtartama: 2016.04.01-2016.10.31. – LEZÁRULT!

Beküldési cím:

BIOMED – A minőséggel most nyerhet!
1461 Budapest 94, Pf. 1.

Sorsolás időpontja: 2016.11.10. 13h

A nyereményjátékban kizárólag a „A minőséggel most nyerhet!” promóciós matricával ellátott, fenti felsorolásban megtalálható termékek vesznek részt, a készlet erejéig.

Hivatalos játékszabály és adatvédelmi szabályzat