Masszázs-termékek

Az ország számos pontján, sok neves gyógyfürdőben, szállodában és masszázsszalonban használják az egyenletesen jó minőségű,
megbízható Biomed krémeket és masszázsolajakat – válassza a Biomed minőséget Ön is! A 180 ml-es kis flakonos kiszerelés mellett kifejezetten professzionális masszázs felhasználásra ajánljuk nagy kiszerelésű (1-5 kg-os) termékeinket, amelyek évek óta élvezik a szakemberek és vendégeik bizalmát.
Termékeink megbízható, ellenőrzött, jellemzően gyógyszerkönyvi tisztaságú alap- és hatóanyagokat tartalmaznak, lejáratuk 2 év.
Kiszállítás MPL Postacsomagként Magyarország területére, a rendelés leadásától számított 5 munkanapon belül. A szállítás bruttó díja 5 kg-ig 1740 Ft, 10 kg-ig 1840 Ft, vagy 20 kg-ig 2045 Ft.
A szállítás díját a számlán külön tételként feltüntetjük. 50 kg feletti igény esetén kérjük, keressen minket elérhetőségeinken, egyedi szállítási feltételekért. A megrendelés leadása után kollégánk felkeresi Önt elérhetőségein konkrét megrendelése várható szállítási díjával és a szállítás időpontjával kapcsolatban.
részletek

A megrendelőlap PDF formátumú, melyet az ingyenes Adobe Acrobat Reader programmal nyithat meg, és nyomtathat ki. Ha a program nincsen telepítve a számítógépére, kattintson az alábbi linkre a letöltéséhez: http://get.adobe.com/hu/reader/
A megrendeléseket csak Magyarország területére áll módunkban teljesíteni.

Ajánlott termékeink: