Masszázstermékek

Nagy kiszerelésű masszázs-krémek professzionális felhasználásra

Az ország számos pontján, sok neves gyógyfürdőben, szállodában és masszázsszalonban használják az egyenletesen jó minőségű, megbízható Biomed masszázskrémeket – válassza a Biomed minőséget Ön is!

Kifejezetten professzionális masszázs felhasználásra ajánljuk nagy kiszerelésű (1-5 kg-os) termékeinket, amelyek évek óta élvezik a szakemberek és vendégeik bizalmát.

Termékeink ellenőrzött, jellemzően gyógyszerkönyvi tisztaságú alap- és hatóanyagokat tartalmaznak, lejáratuk egységesen 2 év.

Kiszállítás MPL Postacsomagként Magyarország területén, a rendelés leadásától számított 5 munkanapon belül. A szállítás bruttó díja 2024.04.01-től csomagonként 10 kg-ig 2 800 Ft, 20 kg-ig 3 800 Ft.

A szállítás díját a számlán külön tételként feltüntetjük. A megrendeléseket csak Magyarország területére áll módunkban teljesíteni!

A megrendelés leadása után kollégánk felkeresi Önt elérhetőségein konkrét megrendelése várható szállítási díjával és a szállítás időpontjával kapcsolatban. 

50 kg feletti igény esetén kérjük, keressen minket elérhetőségeinken, egyedi szállítási feltételekért.

A megrendelőlap PDF formátumú, melyet az ingyenes Adobe Acrobat Reader programmal nyithat meg, és nyomtathat ki. Ha a program nincsen telepítve a számítógépére, kattintson az alábbi linkre a letöltéséhez: http://get.adobe.com/hu/reader/