uzem_2016_levendula

Biomed – a minőség garanciái

  • Több évtizedes termékfejlesztési és gyártási tapasztalat gyógynövény készítményekkel
  • Saját tulajdonú hazai gyártóüzemek
    • Kozmetikai gyártó üzemünk igazoltan MSZ EN ISO 22716:2008 szerinti helyes gyártási gyakorlat (kozmetikai GMP) szerint működik
    • Étrend-kiegészítő üzemünk HACCP tanúsítvánnyal rendelkezik
  • Minőségi, ellenőrzött alap- és hatóanyagok 

Biomed – a márkanév

A Biomed márkanév a mindenkori tevékenységgel összefüggő védettséget élvez 1994-től. A márkanév két szótagból áll: a latin eredetű bio (élettel kapcsolatos szavak előtagja) és a med (az alapító tulajdonos családnévének első szótagja) szótagokból.

Biomed – történet

A magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező BIOMED Kft. jogelődje a BIOMED Bt. 1991-ben alakult. A kezdetekben gyógynövény-termesztéssel és feldolgozással foglalkozó vállalkozás 2000-ben korlátolt felelősségű társasággá alakult. Ekkortól a főtevékenység megváltozott: gyógynövény-kivonatokat és illóolajokat tartalmazó krémek, masszázsolajok és étrend-kiegészítő termékek fejlesztése, gyártása és forgalmazása lett. A BIOMED Kft. fő célja megbízható, egyenletesen jó minőségű és hatásos termékek gyártása és értékesítése kedvező árak alkalmazása mellett, az egészségmegőrzés érdekében. A termékkínálat folyamatosan bővül, jelenleg közel harmincféle termék található a gyógyszertárak, gyógynövény-szaküzletek és drogériák polcain egységes Biomed arculattal, kiváló minőségben, és kedvező áron.

A vállalat gyártóüzemei a Nógrád megyei Egyházasdengeleg községben találhatóak. A modern gyártási és csomagolási technológiával felszerelt kozmetikai gyártó üzem MSZ EN ISO 22716:2008 szerint igazolt helyes gyártási gyakorlatnak (cGMP) megfelelően működik, az étrend-kiegészítő üzem HACCP tanúsítvánnyal rendelkezik. A társaság nagy figyelmet fordít a tiszta és egészséges munkakörnyezetre, a természeti erőforrásokkal való tudatos, takarékos gazdálkodásra, és a társadalmi szerepvállalásra kiemelten sport és egészségmegőrzés területén. A Biomed Kft. a kezdetektől névadó szponzora a Palotáson megrendezésre kerülő Biomed Tókerülő Futásnak, amely regionális szinten jelentős sporteseménnyé fejlődött a 2005-ben megrendezett első verseny óta.

A gazdasági társaság munkatársai több évtizedes gyártási, minőségbiztosítási, értékesítési tapasztalattal rendelkeznek az adott szakterületeken (gyógyszerek, gyógytermékek, kozmetikai termékek, étrend-kiegészítő termékek).

A BIOMED márkanév a mindenkori tevékenységgel összefüggő védettséget élvez 1994-től Magyarországon, Európa 14 országában és az Egyesült Államokban.

Photo 2016. 10. 25. 14 27 37

Biomed – küldetés

A Biomed fő célja megbízhatóan, egyenletesen jó minőségű és hatásos termékek gyártása és értékesítése kedvező árak alkalmazása mellett. Ennek érdekében gondosan kiválasztott, minősített beszállítóktól származó, döntően gyógyszerkönyvi minőségű alap- és hatóanyagok felhasználásával készülnek termékeink. Modern és higiénikus, minőségi garanciát is biztosító csomagolóanyagaink ugyancsak stabil, elismert partnerektől érkeznek. Termékeink nem tartalmaznak mesterséges szín- és illatanyagokat, hatóanyagaik természetes gyógynövény-kivonatok és illóolajok. Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, hűséges fogyasztóink pedig már tudják, hogy rendszeres akciókkal, különleges csomagokkal igyekszünk időről-időre a vevők kedvében járni.

Photo 2016. 05. 20. 16 43 13

Biomed – Otthon a természetben

Otthon a természetben – otthon a gyógynövények világában! Szeretnénk szélesre tárni ön előtt is azt a természetre nyíló ablakot, mely bepillantást enged ebbe a csodálatos világába. Kérjük forduljon bizalommal a Biomed termékek és a Biomed felé! Várjuk észrevételeit, véleményét, és javaslatait.

Medgyesi József Miklós
a Biomed munkatársainak képviseletében