Biomed Vadgesztenye tabletta

Vadgesztenye és vörösbor kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta
30 db/doboz

“MÉKISZ Tanúsított Minőség” védjegyével ellátott termék, amelynek minősége és megbízhatósága az azonos, vagy hasonló termékek kínálatában a megszokottnál lényegesen jobban garantált. MÉKISZ: Magyarországi Étrend-kiegészítő Gyártók és Forgalmazók Szövetsége

A vadgesztenye hozzájárul a normál vénás keringés fenntartásához. Hagyományosan alkalmazott gyógynövény a megfelelő vénás és hajszáleres keringés működéséhez. Csökkentheti a kezdődő visszérbetegség okozta nehézláb-érzést. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához.

Ismertető a Vadgesztenyéről és hatóanyagairól

30 db filmtabletta/doboz, megfelel 1 havi adagnak. A filmtabletták biztonságos és higiénikus blisztercsomagolásban.

Felnőtteknek naponta 1 tabletta, lehetőség szerint főétkezés után, bő folyadékkal.

vadgesztenye kivonat/eszcin 200 mg/40 mg, vörösbor kivonat 100 mg, C-vitamin 80 mg (NRV 100%) (NRV=napi beviteli referencia-érték)

Ismertető a Vadgesztenyéről és hatóanyagairól

Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Veseműködésre ható gyógyszert szedők, vesebetegek, várandós és szoptató nők, és gyermekek számára nem ajánlott. A termék alkoholt nem tartalmaz.

gyógyszertárakban, gyógynövény-szaküzletekben, drogériákban, Rossmann üzletekben, fitotékákban, MediLine, Herbaház és BIJÓ üzletekben

OÉTI notifikációs szám: 11685/2012